Footcare Krommerijn 2021©         Gezondheidscentrum De Loswal, Langstraat 4-A, Bunnik      T 06-13529668      info@footcarekrommerijn.nl

Uw voeten in professionele handen!
De Praktijk

Medisch Pedicure Praktijk Footcare Krommerijn is gevestigd aan de Langstraat 4-A te Bunnik.

Mijn naam is Sylvia Broekman, eigenaar van Footcare Krommerijn en gediplomeerd pedicure en medisch pedicure, erkend door de brancheorganisatie Provoet.

Na anderhalf jaar als ambulant pedicure gewerkt te hebben en inmiddels mijn medisch pedicure diploma behaald heb ik nu de keus gemaakt om mij te gaan vestigen in een praktijkruimte.

In een praktijkruimte is er meer mogelijk voor medische voetzorg, de diabetische voet en mensen met reumatische aandoeningen en  speciale voetzorg, denk hierbij aan nagelbeugels plaatsen, nagelreparatie, het drukvrij leggen van drukpunten met vilt.

Als pedicure behandel ik niet alleen de gezonde voeten en nagels, juist die pijnlijke likdoorn, ingroeiende nagel, mycose(schimmel)nagel of het plaatsen van een nagelreparatie is een uitdaging.

Als medisch pedicure mag ik alle voeten behandelen, waaronder de Diabetische voet, Reumatische, Oudere en Verwaarloosde voet. Ook de specialistische technieken mag ik toepassen, daaronder valt drukverlichting door vilttechniek, orthesiologie, nagelreparatie en nagelregulatie.

Ik ben aangesloten bij Procert en ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures KRP.


Sylvia Broekman